OSO:2022/Selecteren Aanleverpunt: verschil tussen versies

Uit Kennisnet Developers Documentatie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
Regel 1: Regel 1:
In het Bronsysteem moet voor het starten van een SWV uitwisseling, een [[OSO:2022/Versturen_Notificatie|Notificatie verstuurd]] worden naar het Doelsysteem. Hiervoor moet de eindgebruiker van het Bronsysteem één Routeringskenmerk kiezen. Het Bronsysteem biedt hiervoor een keuzelijst met alle Routeringskenmerken's van de school met doel 'PaO' (Passend Onderwijs). Deze lijst kan bij het TC [[OSO:2022/Opvragen Aanleverpunten|worden opgevraagd]].
+
In het Bronsysteem moet voor het starten van een SWV uitwisseling, een [[OSO:2022/Versturen_Notificatie|Notificatie verstuurd]] worden naar het Doelsysteem. Hiervoor moet de eindgebruiker van het Bronsysteem één Routeringskenmerk kiezen. Het Bronsysteem biedt hiervoor een keuzelijst met alle Routeringskenmerken van de school met doel 'PaO' (Passend Onderwijs). Deze lijst kan bij het TC [[OSO:2022/Opvragen Aanleverpunten|worden opgevraagd]].
   
 
[[Categorie:Overstapservice Onderwijs]]
 
[[Categorie:Overstapservice Onderwijs]]

Huidige versie van 10 feb 2022 om 15:27

In het Bronsysteem moet voor het starten van een SWV uitwisseling, een Notificatie verstuurd worden naar het Doelsysteem. Hiervoor moet de eindgebruiker van het Bronsysteem één Routeringskenmerk kiezen. Het Bronsysteem biedt hiervoor een keuzelijst met alle Routeringskenmerken van de school met doel 'PaO' (Passend Onderwijs). Deze lijst kan bij het TC worden opgevraagd.