OSO:2018/Selecteren Aanleverpunt: verschil tussen versies

Uit Kennisnet Developers Documentatie
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'In het Bronsysteem moet voor het starten van een SWV uitwisseling, een Notificatie verstuurd worden naar het Doelsystee...')
 
 
Regel 1: Regel 1:
In het Bronsysteem moet voor het starten van een SWV uitwisseling, een [[NOSO:2017/Versturen_Notificatie/aanvraag|Notificatie verstuurd]] worden naar het Doelsysteem. Hiervoor moet de eindgebruiker van het Bronsysteem één AP kiezen. Het Bronsysteem biedt hiervoor een keuzelijst met alle AP's van de school met doel 'PaO' (Passend Onderwijs). Deze lijst kan bij het TC [[OSO:2018/Opvragen Aanleverpunten|worden opgevraagd]].
+
In het Bronsysteem moet voor het starten van een SWV uitwisseling, een [[OSO:2018/Versturen_Notificatie|Notificatie verstuurd]] worden naar het Doelsysteem. Hiervoor moet de eindgebruiker van het Bronsysteem één AP kiezen. Het Bronsysteem biedt hiervoor een keuzelijst met alle AP's van de school met doel 'PaO' (Passend Onderwijs). Deze lijst kan bij het TC [[OSO:2018/Opvragen Aanleverpunten|worden opgevraagd]].
   
 
[[Categorie:Overstapservice Onderwijs]]
 
[[Categorie:Overstapservice Onderwijs]]

Huidige versie van 18 dec 2017 om 14:12

In het Bronsysteem moet voor het starten van een SWV uitwisseling, een Notificatie verstuurd worden naar het Doelsysteem. Hiervoor moet de eindgebruiker van het Bronsysteem één AP kiezen. Het Bronsysteem biedt hiervoor een keuzelijst met alle AP's van de school met doel 'PaO' (Passend Onderwijs). Deze lijst kan bij het TC worden opgevraagd.